Les Nostres Instal·lacions

El Centre d'Apropament a la Natura ofereix a petits i grans la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d'instal·lacions i tallers que ens aproparan a la vida dels animals. Des dels més exòtics, com l'ós rentador, fins als més corrents que trobem als corrals de les cases de pagès, passant per daines, tortugues, emús, aus o rosegadors.

Recepció

Recepció

Per qualsevol consulta o dubte, a la recepció sempre estarem disposats a ajudar-te en tot el que puguem.

Carpes per dinar

Carpes per dinar

Respira l’ambient tranquil d’aquest espai, on podràs gaudir del teu dinar en família o celebrar qualsevol tipus de festa.

Granjeta

Grangeta

En aquesta instal·lació seràs pagès, granger o explorador per una estona, mentre disfrutes de la companyia dels simpàtics animals que hi viuen.

Aviari

Aviari

Part del recorregut on t’espera el sorprenent món de les aus, del qual aprendràs un munt de coses noves.

Toca-Toca

Toca-Toca

Una de les instal·lacions estrella del CAN, on veuràs de ben aprop un seguit d’animals que faran d’aquesta una experiència inoblidable. A més, és una proposta ideal pels infants, ja que es tracta d’una activitat dinàmica i molt divertida.

Terrari

Terrari

És la casa de les tortugues i d’altres rèptils del nostre centre, els quals us faran quedar embadalits si sou amants d’aquesta família d’animals.

Salvatges

Salvatges

Alguns dels animals més exòtics que veuràs durant la visita viuen a la zona de salvatges. Obre bé els ulls i no perdis detall!

Rapinyaires

Rapinyaires

Punt del recorregut on podràs meravellar-te amb les majestuoses aus rapinyaries del CAN, com el Duc nival o l’àguila de Harris.

Servei de Bar

Servei de Bar

Aprofita el bar del CAN, per prendre una beguda, abans o després de la visita o de les activitats que organitzem. El nostre personal estarà encantat de servir-te.